• 0411-440230
  • info@hbtoschoorsteen.nl
Oogstvelden 19
5685 JR Best
Maandag t/m vrijdag
08.30 - 13.00

Dak en gevel reiniging

De professionele reiniging gebeurt door de toepassing van stoom onder gepaste druk.

Neem contact op

Hoe werkt stoomreinigen?

Voor het schoonmaken van het dak of dakdelen maken wij gebruik van stoomreiniging, waarbij water onder gepaste druk met eventueel een roterende waterfrees tegen het dak aan wordt gespoten. Deze reinigingsmethode is geschikt voor vrijwel alle typen daken, zoals een plat dak, dakpannen, golfplaten, leipannen en shingles. Tijdens het schoonmaken controleren wij uiteraard het dak ook op gebreken, en voeren indien nodig reparaties uit. Wij beschikken over professionele materialen en gereedschappen en kunnen ook de plaatsen op het dak bereiken waar u zelf niet bij kunt komen. Dak reiniging is een specialistische, risicovolle klus, die HBTO graag voor u verzorgt. Het resultaat: een fris en schoon dakoppervlak.

Gevel reinigen

Gevelreiniging is het verwijderen van vuil en aanslag van de buitengevel van uw woning of bedrijfspand. Het is een relatief goedkope manier om de buitenkant van uw woning er weer als nieuw te laten uitzien. Het reinigen van de gevel draagt bij aan de duurzaamheid en optimaliseert de uitstraling en verkoopwaarde van uw pand.

Welke methode reiniging word er gehanteerd.

Voor het professioneel reinigen van de gevel maken wij gebruik van stoomreiniging, waarbij water onder lage druk met een roterende waterfrees tegen de buitenmuren wordt gespoten. Het resultaat is snel zichtbaar: een gelijkmatig, fris en schoon geveloppervlak.

Inspectie gevel

Uiteraard doen we eerst grondig onderzoek van het te behandelen oppervlak. Zo kunnen we bepalen welke werkwijze van toepassing is om optimaal resultaat te garanderen. Met jaren ervaring geven wij het juiste advies.

Openingstijden

U kunt ons telefonisch bereiken op de volgende werkdagen:

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
van 08:30 tot 13:00
van 08:30 tot 13:00
van 08:30 tot 13:00
van 08:30 tot 13:00
van 08:30 tot 13:00
Vraag nu eenvoudig een offerte aan ยป