• 0411-440230
  • info@hbtoschoorsteen.nl
Oogstvelden 19
5685 JR Best
Maandag t/m vrijdag
08.30 - 13.00

Schoorsteen vegen

Periodiek onderhoud van uw schoorsteen is erg belangrijk; het voorkomt dat vuil- en roetafzetting zich in het rookkanaal gaan ophopen..

Neem contact op

Schoorsteenveger

Periodiek onderhoud van uw schoorsteen is erg belangrijk; het voorkomt dat vuil- en roetafzetting zich in het rookkanaal gaan ophopen. Uit oogpunt van brandveiligheid is het noodzakelijk om uw schoorsteen minimaal één maal per jaar te laten vegen. Als u ook in de zomer stookt, moet dit minstens tweemaal per jaar gebeuren. Daarnaast moeten de haard of kachel en de schoorsteen regelmatig worden geïnspecteerd op gebreken die een risico kunnen vormen voor uw veiligheid. Laat daarom uw schoorsteen vegen door de erkende specialist: HBTO Schoorsteentechniek!

Maak een afspraak om uw schoorsteen te vegen!

De schoorsteenveger in de regio Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Breda en de rest van Noord-Brabant

Onze schoorsteenvegers werken op twee manieren: vanaf het dak of van beneden uit. De meest geschikte veegmethode is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het type dak van de woning, de bouwkundige constructie van de schoorsteen, de locatie van de schoorsteen op het dak en de weersomstandigheden. HBTO Schoorsteentechniek beschikt over verschillende borstels voor diverse typen kanalen en maakt uitsluitend gebruik van professionele materialen. Met het vegen wordt het gehele schoorsteenkanaal gereinigd en wordt het roet en vuil uit de schoorsteen opgevangen en verwijderd, zodat u weer verzekerd bent van een optimale en veilige verwarming.
HBTO Schoorsteentechniek voorziet u graag van advies.

Laat uw schoorsteen vegen door een professionele schoorsteenveger

Bij HBTO Schoorsteentechniek staat kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Zo kunt u erop vertrouwen dat Uw schoorsteen door een professional geveegd wordt. Daarnaast kunt u bij ons altijd pinnen en zijn wij pas tevreden wanneer u dat ook bent! U kunt naast het vegen van de schoorsteen ook bij ons terecht voor onder andere schoorsteen inspecties, schoorsteen renovatie of het verwijderen van een vogelnest.

Openingstijden

U kunt ons telefonisch bereiken op de volgende werkdagen:

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
van 08:30 tot 13:00
van 08:30 tot 13:00
van 08:30 tot 13:00
van 08:30 tot 13:00
van 08:30 tot 13:00
Vraag nu eenvoudig een offerte aan »